Rezultatele cautarii

Comisioane practicate

by admin on 25 septembrie 2018
Comentarii:0

IN ATENTIA CUMPARATORILOR!!!  Comision 2% – 5% din pretul de tranzactie.

-Ati decis sa cumparati o locuinta si doriti sa va simtiti in siguranta atunci cand achizitionati casa pe care o visati? Apelati cu incredere la servciile noastre gratuite! Oferim beneficiarului informatiile pe care le detinem, sau pe care in mod rezonabil le cunoastem despre: caracteristicile generale ale imobilului, care pot influenta decizia de cumparare, incluzand nivelul de finisare, dimensiuni, vechime si pozitionarea fata de punctele cardinale; posibilele avantaje sau dezavantaje ale zonei si vecinatatii imobilului.

IN ATENTIA VANZATORIILOR !!!!   Comision 3% – 5% din pretul de tranzactie.
Apeland la serviciile noastre, in calitate de vanzator beneficiati de urmatoarele avantantaje: evaluarea realista a pretului, publicitatea vanzarii oferita de agentie, selectia cumparatorilor (nu se va prezenta imobilul vizitatorilor mai mult sau mai putin interesati in cumparare) oferita de agentie, securitatea tranzactiei, Se obtine in timpul cel mai scurt pretul optim, agentia verifica si realizeaza in timp util documentatia de vanzare.

COMISION INCHIRIERE    50%-Persoane Fizice : 100% Persoane Juridice
DIN VALOAREA INCHIRIERII PE O LUNA ( atat de la cel care inchiriaza, cat si de la proprietar).

Share

Compara

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigarii si a oferi servicii cat mai utile. Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul, dar puteți renunța, dacă doriți.Sunt de acord Afla mai multPolitica de utilizare Cookie-uri